At studere mennesker...

RF15 vel overstået og sikke en masse fede musiske oplevelser! Både tæt på, sveddryppende, sammenmaste, afslappende, tæppeliggende, og natlige koncerter.

First Aid Kit var temmelig populære viste det sig så vi indtog plads ved vejen der førte forbi Arena. Det gav en mulighed for at stå og studere mennesker i alle typer og faconer, men mange sjove gangarter med et godt soundtrack bag. Og First Aid Kit's musik egner sig virkelig godt til menneske-kiggeri fandt vi ud af :D

Det var lige fra små børnefamilier med både mor og børn klædt i blomstrede kjoler og opsat hår, til barfods-indianeren med langt uglet mørkt hår og  et stort flot sjal. Det var manden der uden et ord stoppede op foran min kæreste, lagde begge sine hænder på hans brystkasse og nikkede alvorligt og anerkendende: grundet Arsenal-trøjen der prydede min kærestes overkrop. Ikke at jeg går op i fodbold, men episoden dér gjorde alligevel indtryk.

Og så var der selvfølgelig kostumer. det ér jo Roskilde, og gang på gang hitter udklædningerne på campingområderne. Og det fantastiske ved dette sted er at det ikke nødvendigvis er børn der er klædt ud: nærmere omvendt. man ser faktisk oftere en ældre herre eller en stort gruppe unge drenge/unge voksne rende rundt i one-piece dyredragter eller lign. Skønt!
First Aid Kit spillede midt på dagen så vidt jeg husker, så musikken passede rigtig godt til den vågne men afslappede stemning af velvære, og derfor var det måske så ekstra godt at udpege de flotteste skæg.. det grimmeste tøj og flotteste måder at gå på, i mængden.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Eksamen - vis hensyn.